GENÇ YÖNETİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

18.05.2017
GYİAD

GYİAD’da Yeni Başkan Yiğit Savcı Görevi Devraldı

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD) 16. dönem başkanı Yiğit Savcı, görevi Serkan Sevim’den devraldı. Savcı, yeni dönemde dönüşüm teması ile önemli çalışmalar gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi.

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD) dün gerçekleşen 16. Genel Kurul Toplantısı’nda Yiğit Savcı, iki yıllık görev süresini tamamlayan Serkan Sevim’den başkanlık görevini devraldı. Savcı, 15. dönemde Başkan Yardımcısı olarak çalışmıştı.

Toplantıda bir teşekkür konuşması yapan Yiğit Savcı, 2005 yılından bu yana GYİAD’ın bir parçası olmaktan gurur duyduğunu söyleyerek şunları kaydetti: “Yıllar boyunca GYİAD’da birçok değişik görevin sorumluluğunu aldım, başarılı projeler geliştirdim. Yaşadığımız bu dönemde sadece iş dünyası değil, tüm dünya büyük bir hızla dönüşüyor. Söz konusu dönüşüm STK’lar için de geçerli, biz de bu doğrultuda yeni dönem mottomuzu ‘Dönüşüm’ olarak belirledik. Bireyin, kurumların ve toplumun dönüşümüne katkı sağlayacak şekilde Kadın, Dijital ve Sanat başlıkları altında çeşitli projeler geliştireceğiz, GYİAD Araştırmalar Enstitüsünü kurup bilimsel verilere dayalı çalışmalar yaparak kamuoyuyla paylaşacağız. Yurtdışı açılımına da başlayarak ilk yurtdışı ofisimizi Londra’da açacağız. GYİAD’ı daha da ileri götürecek projelerle, yeni dünyanın dinamiklerine uygun biçimde lider ve etkin bir dernek olmaya devam edeceğiz.”

İki yıl boyunca birlikte görev yaptığı Yiğit Savcı’nın başkanlığa seçilmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Serkan Sevim, “2015 Mayıs ayında seçilerek teslim aldığım başkanlık bayrağını Yiğit Savcı’ya teslim ediyorum. Dönemimde ekibimle beraber GYİAD’ın markasına ve etkinliğine yatırım yaptık. Türkiye’nin gündemini oluşturan söylemler ürettik. Özellikle Toplumsal Uzlaşı Projesi ve Aile Şirketleri Konferansları ile ciddi ses getirdik. 3 büyük Konferans, 72 farklı organizasyon ve 742 medya haberi ile derneğin en başarılı dönemlerinden birini yaşadık. Şimdi de arkadan gelenlerin önünü açmak için bayrağı teslim etme günü” diye konuştu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GENÇ YÖNETİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI

Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı 18.05.2017 tarihinde saat 17:00'da Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği Merkezi, Yıldız Posta Cad. Vefa Bey Sok. Yeşil Apt. B Blok No: 7 Kat: 1 Daire: 3 PK 34349 Gayrettepe / Beşiktaş / İstanbul adresinde aşağıdaki gündeme göre yapılacaktır.

Belirtilen gün çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantı 25.05.2017 tarihinde aynı gündemle, Avantgarde Hotel, Büyükdere Caddesi No: 161, Zincirlikuyu – Levent 34394 İstanbul adresinde saat 18:30'da yapılacaktır.

Dernek Tüzüğü'nün 25. ve 29. Maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen sayıda asli ve yedek üye adayların liste halinde Tüzük'ün 25. Maddesi uyarınca Genel Kurul toplantısından en geç 10 gün öncesine kadar Yönetim Kurulu'na bildirilmesi gerekmektedir. Bu nedenle aşağıda belirtilen listelerin en geç 08.05.2017 tarihinde Yönetim Kurulu'na sunulmasını, bu tarihten sonra sunulacak listelerin Yönetim Kurulu tarafından işleme alınmayacağını önemle bildiririz.

Genel Kurul üyelerimize önemle duyurulur.

Aday Listesi:
Yönetim Kurulu          : 12 asli 12 yedek üye
Denetleme Kurulu      : 3 asli 3 yedek üye

Genel kurul gündemi:
1) Açılış.
2) Başkanlık divanının teşekkülü
3) 2016 ve 2017 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun ve Denetleme Kurulu Denetim Raporu'nun okunması, müzakeresi
4) Bilânço, gelir ve gider hesaplarının müzakeresi
5) Yönetim Kurulu ile Denetleme Kurulu'nun ibrası
6) Yeni dönem çalışma programının okunması ile tahmini bütçesinin görüşülmesi
7) Dernek Tüzüğü'nün 25. ve 29. Maddeleri uyarınca yapılacak kurul seçimleri için Yönetim Kurulu'na usulüne uygun olarak bildirilen her adaylık Listesi adına 2 (iki) üyenin konuşma yapması
8) Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi