GYiAD
  • Üye GirişiÜye Girişi
  • e-posta
  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • vimeo
  • Ara
  • ANASAYFA
  • HAKKINDA
    • GYiAD Kimdir?
    • Misyon Vizyon
    • Başkanın Mesajı
    • Kurucu Üyeler
    • Yönetim Kurulu Şeması
    • Kurullar
      • Onur Kurulu
      • Denetim Kurulu
      • Haysiyet Divanı
      • Fahri Üyeler
      • Üye Seçme Komitesi
      • Yüksek İstişare Konseyi
    • Tüzük
  • ÇALIŞMA GRUPLARI
    • Gelişim ve Girişimcilik Çalışma Grubu
    • Sosyal ve Ticari İlişkiler Çalışma Grubu
    • Stk ve Kamu Platformu Çalışma Grubu
  • BASIN
    • Bizden Haberler
    • Üyelerimizden Haberler
    • Basın Açıklamaları
    • Yurt Dışı Sayahatlerimiz ve İş Fırsatları
  • AKTiViTE
  • ÜYELiK
    • Üye Listesi
    • Üye Profili
    • GYİAD Üye Formu
  • KAYNAKLAR
  • iLETiŞiM

Basın

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği

Türkiye 2023’te GYİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Türkiye’nin Genç Patronlarının Avrupa ve Ekonomik Krizdeki Yunanistan'a Tarihi Çıkarmasını Masaya Yatırdık…17.02.2012

  Paylaş

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe) Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vedat AKMAN’ın moderatörlüğünü yaptığı ve Ertuğrul BELEN ‘ in yorumları ile katıldığı Türkiye 2023 programı;

Türkiye 2023’te GYİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Türkiye’nin Genç Patronlarının Avrupa ve Ekonomik Krizdeki Yunanistan
15 Şubat 2012 Çarşamba günü; saat: 21:00 ’de BEA TV ekranından canlı olarak yayınlandı. Programa GYİAD (Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği) Başkanı Burcu Akdarı ve  GYİAD Yönetim Kurulu üyesi Zafer TERZİOĞLU konuk olarak katıldı; "Türkiye’nin Genç Patronlarının Avrupa Çıkarmasını ve GYİAD’ın Ekonomik Krizdeki Yunanistan’a Yaptığı Tarihi Çıkarma" konusunda değerlendirmelerde bulundular. Yunanistan’da, A’dan Z’ye her şeyi kapsayan toplam 50 milyar Euro’luk özelleştirme fırsatı ve Yunanistan’daki krizin Türk iş dünyasına sunduğu diğer önemli fırsatlar masaya yatırıldı. Türkiye ekonomisi ve Avrupa'nın geleceği tartışıldı. Programın kayıdı Beykent Üniversitesi Kütüphanesi arşivinden temin edilebilir. Program izleyicileri canlı yayın esnasında konuklara Twitter ve Facebook sayfalarından veya doğrudan adresinden turkiye2023@beatv.com.tr ulaşarak soru sorulabilmektedir.

Basın

  • Bizden Haberler
  • Üyelerimizden Haberler
  • Basın Açıklamaları
  • Yurt Dışı Sayahatlerimiz ve İş Fırsatları

Son HaberlerTüm haberler için

Son eklenen haberlerle ilgili bilgi alabilirsiniz

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı
18.05.2012

Başkan'dan msj

Şehitlerimiz rahmetle anıyoruz...
18.05.2012

Dün Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nden ne yazık ki 3 askerimizin şehit edildiğine dair çok üzücü bir haber aldık. Öncelikle Yaşamlarını yitiren askerlere Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı dilerim.

Waste lube oil - Waste motor oil
17.05.2012

In order to supply our rafinery in Greece, we are looking for waste lube oil -waste motor oil. The quantities can be 500 + tns per month up to 2000 tns. We can load from any place by roadtank truks, railway tank wagons or bulk by vessel. Sample will be necessary.

Türkiye’de yılın en iyi vergi şirketi Mazars Denge / Mert Tinik
17.05.2012

Bu yıl itibariyle kuruluşunun 35. yılını kutlayan ve Vergi, Denetim ve Danışmanlık alanlarında sektöründe bir ekol olarak kabul edilen Mazars / Denge, Dünyaca ünlü “International Tax Review” dergisi tarafından Türkiye’de “Yılın Vergi Şirketi” olmaya layık görüldü.

İmar planları için idari yargı yolu / Ali Güvenç Kiraz
15.05.2012

Uyuşmazlık Mahkemesi, belediyelerle arazi sahipleri arasında yıllardır sorun olan imar planlarıyla ilgili çok önemli bir kararın altına imza attı. Buna göre vatandaşlar artık idare mahkemesine dava açabilecek.

tümü için
  • Anasayfa
  • GYiAD Kimdir
  • Basın
  • Aktivite
  • İletişim
© 2011 GYiAD Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği. Her hakkı saklıdır.
web destek paradigmasal